Delta keukens

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw keuken naar behoren werkt? Dan dient u deze gemiddeld eens in de 15 jaar licht tot volledig te renoveren. Denk hierbij aan het vervangen van keukenkastjes, de installatie van nieuw apparatuur of het monteren van een extra gootsteen. Wat uw keukenrenovatie ook wordt, de vakmannen van Delta helpen u graag bij het verwezenlijken van de keuken van uw dromen, tegen aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie of een prijsindicatie vult u ons contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag op korte termijn.

Delta keukens

Plannen voor uw keuken? Delta biedt uitkomst!

Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Zowel keukenrenovatie, ontwerp als reparatie!

Plannen voor keukenrenovatie?

Hebt u plannen voor een keukenrenovatie, maar een beperkt budget? Onze experts hebben voor u enkele tips op een rijtje gezet:

  • Kijk altijd bij een keuken outlet voor keukenonderdelen tegen gereduceerde prijzen. U vindt hier niet de nieuwste productielijnen, maar veel materiaal van hoge kwaliteit.
  • Kies voor een eenvoudige keukenrenovatie. U verhoogt het gebruiksgemak al door de installatie van een enkel apparaat, of het verven van keukendeurtjes.
  • Voer een deel van de renovatie zelf uit. Vraag een keuken expert om het zware deel van de installatie te doen, en zorg zelf voor de afwerking.

Keukenkastjes repareren

Na verloop van tijd zullen de keukenkastjes enige slijtage ondervinden door veelvuldig gebruik. Dit kan zich uiten door een verminderd openen en sluiten van de deurtjes, of het scheefzakken van de kastjes. Wat het probleem ook is, in de meeste gevallen hoeft u de keukenkastjes niet te vervangen, maar is een eenvoudige reparatie voldoende. Hang een plank weer waterpas, of smeer wat olie op de scharnieren en uw keukenkastjes zijn weer als nieuw. Is er een intensievere reparatie of installatie nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de medewerkers van Delta.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het aanpassen van uw keuken, of een volledige keukenrenovatie? Door in het contactformulier uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, kunnen de specialisten van Delta u een offerte op maat toesturen. Deze offerte is geheel gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Hopelijk horen wij snel van u!

Gratis offertes vergelijken