Over ons

Voor een optimaal wooncomfort is het van belang dat uw sanitair en keuken up-to-date zijn. Wilt u binnenkort een renovatie uitvoeren aan uw badkamer, toilet of keuken? Zoek niet verder! Laat ons aan u voorstellen: samen met verschillende specialisten vormen wij een netwerk door heel Nederland op het gebied van sanitair, keukens en tegelzetten. Door ons contactformulier in te vullen ontvangt u meerdere offertes (max 5.) van bedrijven uit uw regio. Vergelijk deze met elkaar en kies de vakman die het best bij uw situatie past!

tegelzetter, sanitair en keukens

Van nieuw sanitair tot een keukenrenovatie & tegelvloeren.

Het netwerk van Delta staat voor vakmanschap en aantrekkelijke prijzen. Al jarenlang een begrip in de markt!

Tegelzetter

Het zetten van tegels is niet erg ingewikkeld, maar moet wel goed gedaan worden voor het beste resultaat. Schakel daarom een tegelzetter uit ons netwerk in! Alle specialisten die bij ons netwerk zijn aangesloten zijn geselecteerd op prijs en kwaliteit zodat u verzekerd bent van de beste prijzen. Of u nu nieuwe plavuizen in de woonkamer wilt laten leggen of keramische tegels in de badkamer: bij ons bent u aan het juiste adres.

Sanitair

De badkamer is één van de meest gebruikte ruimtes in uw woning en daarom moet dit een ruimte zijn waar u uw dag goed kan beginnen. Laat één van onze specialisten een nieuwe indeling ontwerpen zodat de gehele ruimte optimaal benut wordt. Alle specialisten uit ons netwerk zijn ervaren in het renoveren en verbouwen van uw badkamer. U bent niet de enige. Over de afgelopen jaren hebben wij al honderden mensen geholpen met hun zoektocht naar een vakman.

Keukens

Een vernieuwde keuken verhoogt niet alleen uw wooncomfort, maar verhoogt ook de waarde van uw woning. Laat een specialist uit ons netwerk een ontwerp voor uw keuken opstellen. Samen creëert u de keuken van uw dromen! Hebt u geen budget voor een volledige renovatie maar wilt u wel graag uw keuken opknappen? Schakel dan een vakman in om uw keukenkastjes op te knappen. Deze slijten natuurlijk in de loop der jaren. Vervang loslatend folie en uw keuken lijkt al snel een paar jaar jonger!

Uw voordeel

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Gratis offertes vergelijken

tegelzetter

Vergelijk en bespaar

Dankzij ons netwerk bespaart u gegarandeerd geld! Wanneer u ons contactformulier invult krijgt u tot 5 offertes van bedrijven uit uw regio. Deze vergelijkt u zelf op de punten die u belangrijk vindt. Kiest u voor het bedrijf met de laagste prijs? Of vindt u het belangrijk dat alleen het beste materiaal gebruikt wordt? Let bij het vergelijken op de eindprijs en wat hier bij inbegrepen zit. Kies voor het bedrijf dat het best bij u past en betaal gegarandeerd de beste prijs!

“Nadat ik vloerverwarming in mijn woning heb laten leggen, wilde ik graag plavuizen in de woonkamer. Uit de offertes die ik kreeg koos ik voor de vakman die mij de beste kwaliteit kon bieden en snel kon beginnen. De vloer werd al snel goed en strak gelegd!”
F, van der Linden
“Ik wilde mijn keuken laten renoveren, maar had een beperkt budget. Ik kreeg 4 offertes toegestuurd en ging in gesprek met het bedrijf met de laagste prijs. In overleg besloten om de keukenkastjes te laten vervangen. Helemaal tevreden met het eindresultaat! Voor een kleine prijs toch een nieuwe keuken.”
R, Smits

Heeft u als specialist interesse in ons netwerk?

Bekijk de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie over de deelname aan ons netwerk.