Keuken, sanitair of tegelzetter leads?

De concurrentie in de sanitair en keuken branche is groot. Een nieuwe klant zal u in deze tijd vooral online moeten werven. Toch kiest de klant niet altijd voor u, hoe ervaren u ook bent. Om nieuwe klanten te werven zal u online goed vindbaar moeten zijn en dat kost tijd en geld. Wij willen u helpen met uw acquisitie. Bij ons heeft u de mogelijkheid om offerteaanvragen te kopen. Dankzij het kopen van keuken, sanitair en tegelzetter offerteaanvragen heeft u direct contact met een potentiële klant. Zo bent u niet onnodig veel tijd en geld kwijt aan het werven van nieuwe klanten en draait u toch meer omzet. Wilt u meer weten over het kopen van offerteaanvragen? Neem vrijblijvend contact op.

keuken, sanitair en tegelzetter leads

Uw omzet efficiënt verhogen? Leads!

Het kopen van keuken, sanitair en tegelzetter leads is een succesvolle methode om nieuwe klanten te werven.

Wat zijn leads?

Door het kopen van aanvragen zal u gemakkelijk nieuwe klanten werven. Een lead is niets meer of minder dan de offerteaanvraag die wij via onze websites binnenkrijgen. Hoe u op deze lead inspeelt is aan u. Als u positief ingaat op het verzoek van de klant vergroot u de kans op een samenwerking. Indien gewenst zullen wij de keuken, sanitair of tegelzetter lead exclusief naar uw bedrijf doorsturen. No cure? No pay. Als u niets binnenkrijgt, dan betaalt u ook niet!

Keuken leads

Als keukenondernemer bent u ongetwijfeld continu bezig met het werven van nieuwe klanten. U kunt geld investeren in het plaatsen van dure advertenties, maar u zult nooit precies weten wat het u oplevert. Door keuken leads in te kopen bent u op een voordelige en snelle manier nieuwe klanten aan het werven. De keuken leads die wij binnenkrijgen variëren van klanten die benieuwd zijn naar de kosten van apparatuur of zelfs complete keukens. Dankzij keuken leads komt u in contact met oprecht geïnteresseerde, potentiële klanten.

Sanitair leads

Ook voor het kopen van sanitair leads bent u bij ons aan het juiste adres! U zult als geen ander weten hoe groot de concurrentie is. Door het kopen van sanitair leads hoeft u geen tijd te steken in het werven van nieuwe klanten. Wij sturen de sanitair leads door naar uw bedrijf en u hoeft enkel nog de klant binnen te halen. De offerteaanvragen die wij binnen krijgen kunnen betrekking hebben op het aansluiten van een nieuw toilet of juist een complete badkamerrenovatie!

Tegelzetter leads

Als tegelzetter houdt u zich uiteraard het liefst bezig met uw vak. Om uw omzet te verhogen zult u echter ook nieuwe klanten moeten werven. Dit kost veel tijd en geld. Het kopen van tegel leads helpt u hierbij. Wij krijgen de tegelzetter leads binnen en zetten deze door naar uw bedrijf. Zo komt u direct in contact met een geïnteresseerde, potentiële klant. Tegenwoordig zijn er veel klanten die plavuizen in de woonkamer willen laten leggen of toe zijn aan nieuwe keramische tegels in de badkamer.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

nieuwe klanten werven

Hoe werkt het?

Dagelijks werken onze medewerkers aan het goed vindbaar maken van onze websites. Doordat de klant onze websites goed kan vinden krijgen wij dagelijks offerteaanvragen binnen. Deze aanvragen, zowel de tegelzetter als de keuken aanvragen, gaan langs ons servicecentrum waar de elke lead zorgvuldig geselecteerd wordt. Daarna sturen we ze door naar uw bedrijf, zodat u direct contact heeft met de klant en zo potentiële nieuwe klanten zal werven. Wilt u alleen aanvragen met betrekking tot tegelvoeren toegestuurd krijgen? Dat is natuurlijk mogelijk.

Vaste prijs per lead

Wij hanteren geen hoge instapkosten en u investeert een vast bedrag per lead. Uw persoonlijke voorkeuren bepalen de kosten van de keuken, sanitair, en tegelzetter aanvragen. De klant krijgt tot 5 offertes toegestuurd, waaronder die van u. Wilt u liever dat wij de offerteaanvragen exclusief naar uw bedrijf doorzetten? Dan regelen we dat. Omdat u een vast bedrag investeert per lead berekent u uw rendement gemakkelijk zelf. U betaalt alleen voor de aanvragen die u binnen krijgt.

keuken leads

Kwaliteitscontrole

Indien u overgaat tot het kopen van keuken, sanitair en tegelzetter leads dan investeert u een vast bedrag per lead. Logisch dat u dan enkel offerteaanvragen van goede kwaliteit verwacht. Doordat elke lead langs ons servicecentrum gaat en gefilterd wordt, weet u zeker dat elke lead die u binnenkrijgt van goede kwaliteit is. Bent u ontevreden over bijvoorbeeld een doorgestuurde tegelzetter lead? Dan kan u deze eenvoudig reclameren en zullen wij het voor u oplossen.

tegelzetter leads

Meer omzet? Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in het kopen van offerteaanvragen en wilt u uw omzet hiermee verhogen? Wilt u weten wat de kosten zijn van een lead of bent u nieuwsgierig naar alle voordelen? Het is mogelijk om het kopen van keuken, sanitair en tegelzetter aanvragen voor een bepaalde tijd uit te proberen. Zo zitten er geen risico’s aan verbonden. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bellen u zo snel mogelijk terug met alle details.