Tegelzetter Flevoland

Het leggen, zetten en verwijderen van tegels is een redelijk intensieve klus, waar veel van onze klanten hulp bij kunnen gebruiken van een professional. Ook op het gebied van andere tegelwerken is enige ondersteuning vaak wenselijk. Bij Delta bent u aan het juiste adres voor professioneel advies en praktische ondersteuning bij alle tegelwerken. De medewerkers van ons tegelbedrijf in Flevoland helpen u graag bij het renoveren van uw badkamer en keuken, en overleggen desgewenst met u over het hele ontwerp, zodat u zeker weet dat de tegels binnen het geheel passen. Ga voor meer informatie of een prijsindicatie naar ons contactformulier en wij beantwoorden uw hulpvraag binnen 24 uur. Wij zijn u graag van dienst!

Tegelzetter Flevoland

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter uit Flevoland?

Onze specialisten hebben een ruime ervaring met alle tegelwerken en helpen u graag!

Vakwerk tegen aantrekkelijke prijzen

Elke tegelzetter die voor ons tegelbedrijf in Flevoland werkt moet voldoen aan diverse voorwaarden. Zo eisen wij dat elke tegelzetter voldoende gediplomeerd is en een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied van de tegelwerken. Daarnaast richten wij ons op een honderd procent klanttevredenheid door gebruik te maken van de nieuwste technieken en innovatieve ontwikkelingen binnen de tegelwerken. Daarbij zorgen wij voor lage prijzen, terwijl de kwaliteit van het resultaat hier niet op achteruit gaat.

Waarom ons tegelbedrijf?

Wanneer u contact opneemt met ons tegelbedrijf profiteert u onder meer van de volgende voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen
 • Hoogwaardige kwaliteit werk
 • Honderd procent klanttevredenheid
 • Samenwerking met Kluswebsite
 • Vakmanschap
 • Direct contact met een ervaren tegelzetter

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat de prijzen zijn voor het zetten van wandtegels in uw badkamer? Hebt u behoefte aan een prijsindicatie van andere tegelwerken? Neem dan vandaag nog contact met ons tegelbedrijf in Flevoland op via het contactformulier. Vul uw wensen aangaande de tegelwerken zo nauwkeurig mogelijk in en wij sturen u snel een prijsindicatie toe. Wij zijn u graag van dienst!

Vrijblijvende offertes aanvragen


Wandtegels plaatsen

Het plaatsen (zetten) van wandtegels is niet gemakkelijk. Wij raden u dan ook aan hiervoor de hulp van een ervaren tegelzetter in te schakelen. Wilt u de wand toch zelf zetten? Lees dan de onderstaande tips van de medewerkers van ons tegelbedrijf. Hiermee voorkomt u vervelende problemen tijdens de klus.

 • Bevestig een lat aan de onderste rand wandtegels. Deze zakken dan niet onderuit.
 • Zorg ervoor dat u de wandtegels goed afstrijkt met afdichtingspasta tegen vochtproblemen.
 • Gebruik voor het uitvlakken van de tegels uitvlakspecie in plaats van gips.
 • Voor het zetten dient de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij te zijn.
 • Behandel het oppervlak met voorstrijk.

Hebt u tijdens het zetten van de wandtegels toch de hulp nodig van een erkend tegelzetter? Stel u dan via de website rechtstreeks in verbinding met ons erkend tegelbedrijf uit Flevoland. Wij helpen u graag met alle tegelwerken.

Vloertegels laten leggen Flevoland

Vloertegels leggen

Van veel van onze klanten krijgen wij de vraag of wij enkele richtlijnen kunnen geven voor het leggen van vloertegels. Onze medewerkers stellen dat het voor het leggen van vloertegels van groot belang is dat de ondervloer egaal is. Daarnaast dient u tijdens het leggen de vloertegels regelmatig te controleren op een rechte lijn. Tot slot is het bij het leggen van vloertegels van belang voegkruisjes aan te merken, hierdoor blijven de afstanden gelijk.

Tegelzettersbedrijf Flevoland

Wat kost een tegelzetter?

De kosten voor een tegelzetter kunnen op diverse manieren worden berekend. Dit kan bij menig tegelbedrijf zowel per uur als per vierkante meter oppervlak. Wilt u weten wat de exacte prijzen zijn voor de inzet van een Delta tegelzetter uit Flevoland? Vraag deze dan op via het contactformulier. Over het algemeen zijn de kosten per vierkante meter ongeveer €30,-. Kijkt u daarbij naar de prijzen voor materiaal, dan betaalt u voor vloertegels ongeveer €25,- per m². Dit betekent dat u rond de €60,- (inclusief overig materiaal) betaalt voor elke m² oppervlak waarop u tegels laat leggen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor tegels zetten in uw woning? Neem contact met ons op en wij nemen de situatie bij u op!

Tegels leggen Flevoland

Verwijderen van bestaande tegels

Het verwijderen van bestaande tegels vereist enige voorbereiding. Zo dient u de ruimte van uw pand in Flevoland geheel af te dekken met bouwfolie zodat al het stof en de stukken tegel gemakkelijk op te ruimen zijn. Voor het verwijderen zelf gebruikt u – afhankelijk van het materiaal – het beste een hamer en beitel, of een boorhamer. Dit wordt bepaald door de hoeveelheid tegels, de beschikbare ruimte en hoe vast de tegels zitten. Laat u de klus liever over aan een professioneel tegelzetter? Dat kan, de medewerkers van ons tegelbedrijf maken gebruik van innovatieve technieken om het materiaal te verwijderen, en zorgen tevens voor de afvoer van het product.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Specialist in vloer en wandtegels, sanitair en keukens.

Delta Tegelzetter offerte

Badkamertegels plaatsen

Om uw badkamer mooi af te werken is het aan te raden om badkamertegels te plaatsen. Badkamertegels zorgen ervoor dat vocht minder kans maakt op uw wanden, zeker wanneer u ervoor zorgt dat u de tegels en het voegwerk hebt geïmpregneerd. Wilt u op de prijzen voor het zetten van de tegels besparen? Kies er dan voor om de badkamertegels zelf te zetten. Hierbij dient u rekening te houden met een mogelijke verzakking van de tegels: maak daarom gebruik van een raster of lat om de onderste rij mee te ondersteunen en de tegelrij waterpas te houden.

Keukentegels plaatsen

Het zetten of leggen van keukentegels is niet heel moeilijk, maar kunt u gezien de hygiëne van de ruimte en de levensduur van de keukentegels toch het beste overlaten aan een erkend tegelzetter uit Flevoland. De prijzen voor het werk van een tegelzetter variëren tussen de €25,- en €35,- per uur. Meestal is dit bedrag exclusief de kosten voor het materiaal. Via ons netwerk kunt u gemakkelijk een offerte op maat aanvragen van een tegelbedrijf uit uw regio. Vergelijk deze gemakkelijk met de prijzen en het aanbod van andere specialisten.

keukentegels Flevoland

Mozaïek tegels plaatsen

Om een beetje onderbreking te creëren in de wanden van uw badkamer of keuken is het mogelijk om een mozaïek patroon aan te brengen. U heeft hierbij twee opties: het leggen van een eigen patroon, waarvoor u verschillende tegels in kleine stukken laat snijden, of het zetten van een bestaand systeem, waarvoor kant en klare tegels beschikbaar zijn bij uw lokale tegelbedrijf. Het voordeel hiervan is dat u minder kosten kwijt bent, en dat het gemakkelijker is om deze mozaïektegels zelf te plaatsen. Vraag naar de beschikbare opties, of een offerte op maat.

Portugese tegels leggen

Om Portugese vloertegels te leggen is het aan te raden dat u een speciaal stappenplan volgt. Dit plan bestaat ten eerste uit het maken van een legplan voor de vloer. Bent u tevreden met het legplan, dan kunt u de tegels verlijmen en voegen. Vervolgens dient u de vloertegels te reinigen en daarna te impregneren om vocht- en waterschade te voorkomen. Behandel tot slot de vloertegels met kleurverdieper om een optimaal resultaat te behalen. Na deze behandeling is een standaard onderhoud voor de vloer voldoende om de levensduur en kwaliteit te behouden.

Portugese tegels plaatsen Flevoland
houtlook tegels

Keramische tegels

Wie graat tegels wil leggen op het terras, heeft de keus uit een groot aantal tegelsoorten en –materialen. Bij ons tegelbedrijf in Flevoland schaft u onder andere tegen aantrekkelijke prijzen keramische tegels aan. Keramische producten brengen vele voordelen met zich mee. Zo hebben zijn zij kleur- en krasvast, en nemen de meeste keramische tuintegels geen vocht en vuil op. Dit komt doordat het materiaal zeer compact is. Dankzij de lage vochtopname zijn keramische tegels tevens geschikt voor het leggen van vloeren in de keuken of badkamer. Zij zijn hierdoor namelijk eenvoudig te reinigen en bieden een hygiënische aanblik.

Houtlook tegels

Een speciale soort tegel van keramiek is de houtlook tegel. Houtlook tegels op de vloer zien er uit als een parketvloer, maar zijn gemakkelijker te onderhouden en raken minder snel beschadigd. Bovendien is het aanschaffen van keramische houttegels een stuk goedkoper dan de meeste houten vloeren. Bij menig tegelzetter uit ons netwerk betaalt u ongeveer €33 voor 30 tegels van 30×120 centimeter. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u weten hoe een houtlook tegel eruit ziet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en prijzen.

toilet betegelen Flevoland

Vloertegels woonkamer

Hoewel de meeste van onze klanten uit Flevoland laminaat of parket als basis hebben gekozen voor hun woonkamervloer, is het tevens een optie om vloertegels te laten plaatsen. Vloertegels hebben verschillende positieve eigenschappen in vergelijking met de andere basismaterialen. Zo is een vloertegel krasvast, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor krassen van meubilair of naaldhakken. Een tweede voordeel is de duurzaamheid van het product. Tegelvloeren hebben een zeer lange levensduur en vereisen weinig onderhoud. Bovendien kan een tegelvloer worden gecombineerd met een vloerverwarming. De plavuizen zullen altijd warm aanvoelen.

Toilet betegelen

Wilt u graag een elegante en hygiënische uitstraling in het toilet of de badkamer creëren? Maak dan gebruik van vloer- en wandtegels. Kies voor één basiskleur en één accentkleur, waarmee u een zeker patroon op de wanden kan aanbrengen. Wilt u zelf de wanden en vloeren betegelen? Bereid u dan goed voor. Zo is het mogelijk dat de wandtegels zullen verzakken als u hier teveel tegels bovenop plaatst. Een tegelzetter maakt daarom altijd gebruik van een ondersteuningslat. Hierdoor blijft het patroon strak en horizontaal.

Spaanse tegels

Een speciale tegelsoort uit ons assortiment is de Spaanse tegel. Spaanse tegels staan bekend om hun unieke patronen en kleurstelling. De (keramische) wandtegels zijn qua patroon gebaseerd op de traditioneel Zuid-Spaanse kunst, welke is beïnvloed door Noord-Afrikaanse sferen. De wandtegels kunnen in keukens en badkamers worden geplaatst, maar misstaan evenmin in de woon- of slaapkamer. Doordat de tegels in Valencia worden geproduceerd, zijn de kosten iets hoger dan voor andere tegelsoorten. U betaalt ongeveer €45,- voor één vierkante meter. Wij garanderen echter dat deze prijzen het resultaat zeker waard zijn.

Natuurstenen vloer

Vaak associëren mensen natuursteen met hoge prijzen. Veel van onze klanten uit Flevoland denken dan ook dat zij meer moeten betalen voor een natuurstenen vloer dan voor een parketvloer. Hoewel dit in absolute zin waar is, klopt dit relatief gezien niet. Natuursteen gaat namelijk veel langer mee dan laminaat of hout. Dit betekent dat u dankzij de langere levensduur relatief gezien minder betaalt voor de natuursteen tegels. Om te besparen op de kosten voor het leggen van de natuurstenen vloertegels, is een egale ondergrond en gelijk gezaagde tegels van belang. Dan is het mogelijk om de tegels te verlijmen.

Plavuizen leggen

Om de vloer af te werken is het een goede keus om plavuizen te leggen. Plavuizen zijn zowel geschikt boven een betonnen als houten ondervloer, en kunnen eveneens zonder problemen boven een vloerverwarming worden aangebracht. Het voordeel van plavuizen is verder dat deze tegelsoort een hoge levensduur heeft, en verkrijgbaar is in een groot aantal soorten en maten. De medewerkers van ons tegelbedrijf uit Flevoland helpen u graag bij het zetten van de plavuizen tegen aantrekkelijke prijzen.

spaanse tegels Flevoland
tegelbedrijf prijsofferte

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar wat een tegelzetter uit ons netwerk voor u kan betekenen? Hebt u een vraag over de prijzen voor het verwijderen van uw huidige wandtegels? Of wilt u een exacte prijsindicatie voor het leggen van keukentegels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw hulpvraag zo spoedig mogelijk, en sturen u desgewenst een geheel gratis en vrijblijvende offertes toe. Vergelijk deze op basis van prijzen en aanbod en kies zo voor het tegelbedrijf uit Flevoland dat bij u past!