Tegelzetter Flevoland

Bij Delta werkt menig tegelzetter die gespecialiseerd is in het zetten, leggen en verwijderen van zowel vloertegels als wandtegels. Bent u op zoek naar een erkend tegelbedrijf dat uw badkamer van een volledig nieuwe tegelwand kan voorzien? Of hebt u behoefte aan professioneel advies van een tegelzetter voor het leggen van een tegelvloer in uw gerenoveerde keuken in landelijke stijl? Bij Delta kunnen we u zeker van dienst zijn. Vraag via het contactformulier om meer informatie. Voor een exact overzicht van de mogelijke prijzen voor het zetten van siertegels, vragen wij u zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in te vullen. Wij helpen u graag in Flevoland!

Delta tegelzetter Flevoland

U zoekt een erkend tegelzettersbedrijf uit Flevoland?

Delta staat voor vakmanschap en kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag gerust een offerte aan!

Vakwerk tegen aantrekkelijke prijzen

Bij Delta staan wij voor hoogwaardig vakmanschap tegen aantrekkelijke prijzen. Dit betekent dat wij de klus zo goedkoop mogelijk voor u uitvoeren, terwijl dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van het werk dat we leveren. Daarom vragen wij van elke tegelzetter die zich bij ons tegelbedrijf in Flevoland aansluit dat deze zich volledig heeft gediplomeerd en ruime ervaring heeft binnen het gebied van tegelwerken. Daarnaast streven wij samen met onze medewerkers naar een honderd procent klanttevredenheid. Vakkundigheid, professionaliteit en een hoogwaardig kwalitatief resultaat in de tegelwerken, daarvoor bent u bij tegelbedrijf Delta in Flevoland aan het juiste adres.

Waarom ons tegelbedrijf?

Wat is nou het voordeel van tegelbedrijf Delta in Flevoland? Ons tegelbedrijf werkt met menig gediplomeerd tegelzetter, die elke klus op het gebied van tegelwerken vakkundig uitvoert tegen lage prijzen. Wij staan voor:

 • Vakmanschap
 • Professionaliteit
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Directe hulp bij alle tegelwerken
 • Vrijblijvende offerte

  Benieuwd naar de exacte kosten voor het leggen vloertegels, wandtegels of van andere tegelwerken bij ons tegelbedrijf? Vul het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in, en wij sturen u snel een offerte toe. Hopelijk tot snel in Flevoland!

Offertes aanvragen


Vloertegels leggen

Het leggen van vloertegels is relatief eenvoudig zelf uit te voeren. Daarom heeft onze tegelzetter voor u een stappenplan opgesteld waarmee u binnen korte tijd van een prachtige vloer geniet.

 • Zorg ervoor dat u een vlakke ondergrond heeft voordat u de vloer gaat zetten. Gebruik hiervoor egalisatiecement.
 • Bereken vooraf hoeveel tegels u moet hebben, houdt hierbij rekening met de voegen.
 • Bevestig spandraden aan stalen spijkers die u in de vloer slaat.
 • Maak de tegellijm aan en verdeel deze gelijkmatig met een lijmkam (max. 1m²).
 • Start met het leggen van de vloertegels.
 • Houdt regelmatig in de gaten of elke tegel nog recht ligt en niet verspringt.
 • Na 24uur kunt u de vloertegels voegen. Druk het voegmiddel diep in de voegen.
 • Veeg tot slot de vloertegels na met een droge doek, en uw vloer is klaar.

Bent u begonnen aan het zetten van de vloer, maar loopt u tegen problemen aan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een erkend tegelzetter. Deze rond de klus met alle plezier voor u af.

Tegelzetter kosten Flevoland

Wat kost een tegelzetter?

De prijzen voor het inzetten van een tegelzetter voor het verwijderen of zetten van wandtegels en andere tegelwerken zijn afhankelijk van diverse factoren zoals het te bewerken oppervlak. De bedragen voor het leggen valt gemiddeld rond de €30,- per m² , tegels kosten ongeveer €20,- per m². Voor een inzicht in de prijzen raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Wandtegels plaatsen Flevoland

Wandtegels plaatsen

Het plaatsen (zetten) van wandtegels brengt enige moeilijkheden met zich mee. Vraag daarom altijd advies bij een tegelzetter uit Flevoland als u hier zelf aan wilt beginnen. Eén van de problemen bij het zetten van wandtegels is dat, zeker bij zware tegels, de onderste rij snel kan uitzakken. Dit voorkomt u door deze tegels op een (tijdelijke) lat te zetten. Daarnaast is het van groot belang dat u voordat u de wandtegels plaatst de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij is. Tot slot stellen de medewerkers van ons tegelbedrijf dat het bij wandtegels in de badkamer belangrijk is deze met afdichtingspasta waterdicht te maken.

Tegels verwijderen Flevoland

Verwijderen van bestaande tegels

Een tegelzetter uit Flevoland helpt u niet alleen graag bij het zetten of leggen van tegels, hij is tevens gespecialiseerd in andere tegelwerken zoals het verwijderen van bestaande tegels. Voor het verwijderen van wand- en vloertegels maken de medewerkers van ons tegelbedrijf gebruik van de nieuwste technieken. Wij verwijderen niet alleen de oude tegels, maar zorgen tevens voor de afvoer van het materiaal en het schoonmaken van de ruimte. U kunt op de kosten besparen door zelf de tegels te verwijderen. Vraag naar meer informatie over de kosten van deze tegelwerken via het webformulier

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Specialist in vloer en wandtegels, sanitair en keukens.

tegelzetter offerte

Badkamertegels plaatsen

Het installeren van badkamertegels is relatief eenvoudig: u hebt hiervoor weinig handigheid nodig, maar dient wel nauwkeurig te kunnen werken. Omdat het zetten van tegels in een badkamer over het algemeen gaat over het plaatsen van wandtegels, raden we hierbij aan rekening te houden met verzakking van de tegels tijdens het zetten. Maak daarom gebruik van een raster om dit te voorkomen. Wilt u graag professionele hulp bij het plaatsen van de badkamertegels? Houdt dan rekening met een uurloon van de tegelzetter rond de €25 á 35,-.

Keukentegels plaatsen

Om uw keuken van een nieuw uiterlijk te voorzien zonder al te hoge kosten kunt u nieuwe tegels leggen op de vloer of wanden aanbrengen. Wand- en vloertegels zijn in keramische uitvoering al vanaf respectievelijk €8,- en €15,- per vierkante meter verkrijgbaar. Voor welke soort wandtegels u het beste kunt kiezen is afhankelijk van uw wensen voor stijl en design. Zo brengen tegels in aardetinten een warme sfeer in huis, en bieden grote vloertegels een optisch grotere ruimte. Vraag een tegelbedrijf uit Flevoland om een gratis en vrijblijvende offerte.

badkamertegels plaatsen

Mozaïek tegels plaatsen

Om badkamer en keuken volledig af te maken is het mogelijk om een mozaïek aan te brengen. Mozaïek tegelpatronen zien er altijd zeer ingewikkeld uit, maar zijn relatief gemakkelijk zelf te plaatsen, wanneer u kiest voor een bestaand patroon. Dergelijke mozaïektegels zijn leverbaar in een soort lichte iets grotere tegel, die u makkelijk aan de muur kunt lijmen. Zet hiervoor zowel horizontaal als verticaal waterpas lijnen, en breng de lijm hierop aan. Laat de tegellijm enigszins uitharden en breng vervolgens de wandtegel aan. Houdt voor de volgende tegels rekening met het gekozen patroon.

Portugese tegels leggen

Voor het leggen van Portugese vloertegels geldt dat u deze na het installeren moet impregneren om zo eventuele vocht- en waterschade te voorkomen. Na het impregneren kunt u de vloertegels verder onderhouden en behandelen zoals u bij andere vloeren zou doen. Maak voordat u aan de slag gaat een legplan, en verlijm en voeg vervolgens de tegels. Voor een optimaal resultaat is het mogelijk om de vloer- of wandtegels te behandelen met een kleurverdieper. Via het contactformulier komt u rechtstreeks met een tegelbedrijf uit Flevoland in verbinding.

mozaiek tegels Flevoland
keramische tegels

Keramische tegels

Wilt u graag uw tuin, keuken of badkamer een elegante uitstraling geven? Dan zijn keramische tegels een uitstekende oplossing. Door de bewerking van de tegels zijn onze keramische producten goed bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn ze bovendien kleur- en krasvast. Wilt u graag een tegelvloer die gemakkelijk te reinigen is, en welke geen vocht of vuil opneemt? Ook dan zijn keramische vloertegels een goede oplossing. De compactheid van het materiaal zorgt ervoor dat deze nauwelijks vocht opnemen. Hebt u vragen over het plaatsen van keramische terrastegels? Neem dan contact op met een tegelzetter uit Flevoland via ons webformulier.

Houtlook tegels

Een speciale variant keramische tegel, is de vloertegel met een houtlook. Houtlook tegels worden bij het leggen nauwkeurig geplaatst, zodat het eruitziet alsof u een parketvloer in uw woning heeft. Het voordeel van een tegelvloer ten opzichte van hout is het lage onderhoud, de lage kans op beschadigingen en de aanzienlijk lagere prijzen. Houtlook keramische tegels zijn bij menig tegelbedrijf uit Flevoland verkrijgbaar voor ongeveer €33,- voor 30 tegels van 30×110 centimeter. Wilt u graag een houtlook creëren op de vloer van uw keuken? Laat dan een tegelzetter de klus uitvoeren. Zo weet u zeker dat u de gewenste uitstraling realiseert.

vloertegels woonkamer Flevoland

Vloertegels woonkamer

Vloertegels worden meestal geplaatst in keukens en badkamers. Toch is het ook een optie om tegels te plaatsen in de woonkamer. Het grote voordeel van een tegelvloer in de woonkamer is dat dit bijna niet slijt. U hoeft bijvoorbeeld niet bang te zijn dat uw meubilair krassen achterlaat op het vloeroppervlak. Andere voordelen van vloertegels zijn de duurzaamheid en hygiëne. Een tegelvloer in de woonkamer kan zowel van graniet als natuursteen worden gemaakt. Kies voor grote stroken of tegels als u een ruimtelijk gevoel wilt creëren in de woonkamer, en voor kleinere tegels voor een landelijk resultaat. Wij helpen u graag.

Toilet betegelen

Het betegelen van een toilet vereist enige handigheid, maar kunt u eventueel wel zelf uitvoeren. Voor het zetten van wandtegels moet u rekening houden met het verzakken van de onderste rij, als het cement nog niet uitgehard is. Maak daarom altijd gebruik van een verstevigingslat. Bepaal voordat u begint met het leggen of zetten van de vloer- en wandtegels goed in welk patroon u dit eventueel wilt doen, en hoeveel materiaal u hiervoor nodig hebt. Wij adviseren om altijd extra materiaal zoals cement aan te schaffen. Zo voorkomt u dat u onverwachts halverwege de klus moet ophouden.

Spaanse tegels

Hebt u wel eens gehoord van Spaanse tegels? Deze tegelvariant is momenteel zeer populair in Flevoland. Spaanse tegels laten de traditioneel kunst uit het zuiden van Spanje zien, die is beïnvloed door de kunststromingen uit Noord-Afrika. Dankzij de kleurrijke en symmetrische patronen creëert u met deze tegelsoort een unieke sfeer in badkamer, slaapkamer of andere woonruimte. De wandtegels worden in de buurt van Valencia geproduceerd en vervolgens naar Nederland geëxporteerd. Dit betekent dat de prijzen voor het product relatief hoog liggen. U betaalt ongeveer €45,- per vierkante meter.

Natuurstenen vloer

Veel van onze klanten uit Flevoland denken dat het aanschaffen van een natuursteen vloer zeer hoge prijzen kent. Hoewel de investering hoger is dan voor bijvoorbeeld tapijt of laminaat, is de levensduur van natuursteen veel langer. Dit betekent dat u relatief gezien minder betaalt voor natuursteen dan voor tapijt. Het leggen van een natuursteen kunt u overigens het beste overlaten aan een ervaren tegelzetter. Deze zal de natuursteen verlijmen wanneer de ondergrond egaal is, of anders gebruik maken van een speciale mortellaag. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Plavuizen leggen

Plavuizen zijn een uitstekende keus voor het afwerken van uw vloeren. Plavuizen zijn een heel duurzaam soort steen, en zijn bovendien in vele soorten en maten beschikbaar. Het is een optie om zelf de plavuizen te leggen met behulp van een stappenplan, of u kunt ervoor kiezen om de medewerkers van een erkend tegelbedrijf deze klus te laten uitvoeren. Zij hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied, en hebben uw vloer dan ook binnen korte tijd in optimale staat.

plavuizen leggen
tegelzetter offerte Flevoland

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het inschakelen van een erkend tegelzetter via ons netwerk? Of hebt u vragen over het zetten van tegels volgens een specifiek patroon? Wilt u weten wat de prijzen zijn voor het verwijderen van uw huidige tegelvloer? Vul dan ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw hulpvraag zo spoedig mogelijk, of sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe. Vergelijk deze zelf met de prijzen en aanbod van andere professionals. Wij helpen u met alle plezier verder!