Delta sanitair

Bent u van plan de badkamer te renoveren, of zoekt u een vakman voor de installatie van een badkamermeubel tegen aantrekkelijke prijzen? Zoek dan niet verder. De medewerkers van Delta helpen u met alle plezier bij het ontwerpen van uw badkamer, de installatie van sanitair en het kiezen voor de juiste onderdelen. Hoewel onze service goedkoop is, garanderen wij een hoge kwaliteit en uitstekend vakmanschap. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de installatie en renovatie van sanitair? Vul dan ons contactformulier in en wij antwoorden u spoedig.

Delta sanitair

Delta, erkend specialist op het gebied van Sanitair.

Delta staat voor vakmanschap en kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Scherp geprijsd sanitair, hoogwaardige kwaliteit!

Hebt u een beperkt budget dan zoekt u natuurlijk naar scherp geprijsd sanitair, zonder in kwaliteit te verliezen. Wij helpen u hierbij graag. Kijk samen met onze medewerkers naar de aanbiedingen van een badkamer outlet, en de opties voor installatie. Wij zorgen er met u voor dat u zo goedkoop mogelijk uit bent, terwijl de producten van hoog niveau blijven.

Badkamermeubels

Naast het sanitair zijn het de badkamermeubels die de sfeer binnen een badkamer bepalen. Een badkamermeubel kan variëren van een uitgebreide muurkast, waarbinnen de gootsteen en spiegel geïntegreerd zijn, tot een eenvoudig kastje naast de douche. Welk badkamermeubel het best bij u past is afhankelijk van uw wensen, wij helpen u hierbij graag door het bieden van voorbeelden en desgewenst het maken van een geheel eigen ontwerp. Een badkamer naar uw dromen, dat is waar wij voor gaan.

Douchecabine

Douchecabines vormen onderdeel van het sanitair. Het is belangrijk dat u bedenkt waar de douchecabine moet staan ten opzichte van de overige elementen, en welke vorm deze krijgt. Zo zijn er losstaande douchecabines en een wandmodel. Voor welke variant douchecabine u het beste kunt kiezen is onder meer afhankelijk van de afmetingen van uw badkamer.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het installeren van een badkamermeubel of het vervangen van al uw sanitair? Vul dan in het contactformulier zo exact mogelijk uw badkamer wensen in en wij bieden u geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat aan. De specialisten van Delta hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Gratis offertes vergelijken