Tegelzetter Purmerend

Bent u op zoek naar een erkend tegelzetter in Purmerend die u kan helpen bij het leggen van plavuizen, het plaatsen van tegels in de badkamer, of andere tegelwerken? Dan bent u bij Delta Tegelzetter aan het juiste adres. De medewerkers van ons tegelbedrijf hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied en draaien hun hand niet om voor het zetten of leggen van respectievelijk wandtegels en vloertegels. Bent u benieuwd naar de diverse tegelwerken die wij uit kunnen voeren? Of wilt u weten welke prijzen wij rekenen voor onze diensten? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig of sturen een vrijblijvende offerte toe.

Tegelzetter Purmerend

Hulp nodig bij het zetten van vloertegels of andere tegelwerken?

Onze professionals zijn u met alle plezier van dienst tegen aantrekkelijke prijzen!

Vakwerk tegen aantrekkelijke prijzen

Elke tegelzetter uit ons netwerk is uitstekend gediplomeerd, en heeft een geruime kennis van de verschillende tegelwerken. Dit betekent dat u door een tegelbedrijf uit ons netwerk altijd snel en vakkundig zult worden geholpen. Wij vragen daarnaast aan elk tegelbedrijf uit Purmerend of zij hun specialisten regelmatig willen laten bijscholen over de nieuwste technieken en materialen. Wij garanderen bovendien aantrekkelijke prijzen bij het zetten en leggen van tegels. Hebt u vragen over onze werkwijze of hebt u tips voor de verbetering van onze service? Aarzel dan niet om dit te laten weten. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Waarom ons tegelbedrijf?

Door te kiezen voor een tegelbedrijf van Delta in Purmerend, kiest u voor verschillende voordelen. Wij werken namelijk samen met menig erkend tegelzetter, die een ruime ervaring heeft op het gebied van de tegelwerken. U profiteert bij ons onder andere van:

 • Aantrekkelijke prijzen
 • Hoogwaardig vakmanschap
 • Kwaliteit en professionaliteit
 • Ruime ervaring
 • Direct hulp bij tegelwerken

Vrijblijvende offerte

Wilt u graag weten wat de kosten worden voor het inschakelen van een erkend tegelzetter voor het zetten van wandtegels, of het leggen van plavuizen? Aarzel dan niet om uw wensen in te vullen op ons webformulier. Wij zullen u spoedig enkele offertes op maat toesturen van professionals uit Purmerend.

Vrijblijvende offertes aanvragen


Vloertegels leggen

Wie geld wil besparen op het betegelen van de vloer, kan ervoor kiezen om zelf de vloertegels te leggen. Dit is een relatief eenvoudige klus, mits u met een paar basisregels rekening houdt. Een tegelzetter uit ons tegelbedrijf in Purmerend heeft daarom een simpel stappenplan voor u opgesteld. U geniet gegarandeerd snel van een prachtige tegelvloer!

 • Bereid de ondergrond voor. Het betegelen wordt eenvoudiger bij een egale ondergrond. Egalisatiecement kan hiervoor een uitkomst zijn.
 • Bereken vooraf hoeveel tegels u moet hebben, houdt hierbij rekening met de voegen.
 • Bereken de hoeveelheid tegels die u nodig hebt, en denk daarbij aan de voegen.
 • Verdeel de aangemaakte tegellijm met een lijmkam gelijkmatig over de vloer. Doe dit ongeveer per vierkante meter om uitdrogen van de lijm te voorkomen.
 • Begin met het leggen van de vloertegels in een hoek van de ruimte. Controleer steeds weer of de tegel recht ligt, en niet verspringt.
 • Het is pas na 24uur drogen mogelijk om de tegels te voegen. Druk het voegmiddel diep in de voegen. Tot slot moet u de vloertegels navegen met een droge doek.
Tegels verwijderen Purmerend

Verwijderen van bestaande tegels

De medewerkers van ons tegelbedrijf kunnen u niet alleen van dienst zijn bij het zetten van verschillende tegelsoorten, zij zijn u tevens graag van dienst bij het verwijderen van bestaande tegels en andere tegelwerken. Het verwijderen van bestaande tegels kan met behulp van diverse innovatieve technieken, zodat de klus binnen korte tijd is afgehandeld. Naast het verwijderen van de bestaande tegels zorgen wij tevens voor de afvoer van het materiaal en het prepareren van de ondergrond voor het aanbrengen van een nieuwe tegel, of een andere afdekmateriaal. Een tegelzetter informeert u desgewenst graag over de prijzen en mogelijkheden.

Tegelzetter prijzen Purmerend

Wat kost een tegelzetter?

Wie een tegelbedrijf in wil schakelen voor één van de vele tegelwerken, moet ongeveer uitgaan van een tarief van €30,- per uur. Het is afhankelijk van de exacte klus wat dit bedrag precies wordt. De prijs hangt onder andere af van het aantal vierkante meters dat moet worden gezet, de kwaliteit van de tegel en de grootte van de tegels. Om te voorkomen dat u onverwachts voor verrassingen komt te staan, adviseren wij meerdere offertes aan te vragen bij specialisten uit Purmerend. Wij sturen u spoedig vrijblijvende offertes toe die u zelf op prijs kan vergelijken.

Wandtegels Purmerend

Wandtegels plaatsen

Over het algemeen adviseren wij om een tegelzetter uit Purmerend in te schakelen voor het plaatsen van wandtegels. Dit komt doordat het zetten van de wandtegels enige moeilijkheden met zich meebrengt. Het grootste probleem van het plaatsen van wandtegels is de zwaartekracht. Zeker bij zwaardere tegels is er kans dat de onderste rij verzakt. Een oplossing is om deze onderste rij tijdelijk op een lat te zetten. Andere zaken waar u op dient te letten bij het installeren van wandtegels is een stof- en vuilvrije ondergrond en het waterdicht maken van de wandtegels in de badkamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Specialist in vloer en wandtegels, sanitair en keukens.

Delta Tegelzetter offerte

Badkamertegels plaatsen

In veel badkamers in Purmerend worden er op de vloer en wanden tegels geplaatst. Tegels in de badkamer zorgen namelijk voor een strak en hygiënisch effect. Doordat het mogelijk is wandtegels waterdicht te maken met een speciaal dichtingsmiddel, is het bovendien zeer eenvoudig om deze badkamertegels te onderhouden. Moeten de badkamertegels worden vervangen, maar hebt u geen idee waar u moet beginnen? Een professional van ons tegelbedrijf helpt u met alle plezier. Wij garanderen dat u snel en vakkundig wordt geholpen, en dat u spoedig weer geniet van een optimaal wooncomfort.

Keukentegels plaatsen

Vanwege het eenvoudige onderhoud en de hygiënische eigenschappen van wandtegels, worden ook in veel keukens tegels geplaatst. Wilt u in de keuken graag warme voeten houden? Kies dan voor grote plavuizen, met daaronder een vloerverwarming. Door de plavuizen in aardetinten krijgt uw keuken bovendien een authentieke en warme uitstraling. Het is mogelijk om met de keuze voor een tegelsoort de sfeer in de ruimte volledig te veranderen. Grote tegels zorgen voor een elegant of industrieel effect, terwijl kleine tegels een meer landelijk resultaat bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

badkamer betegelen Purmerend

Mozaïek tegels plaatsen

Voor een uniek en sfeervol resultaat is het een optie om mozaïek tegels te plaatsen. Bij menig bouwmarkt in Purmerend is het mogelijk om speciale plaktegels aan te schaffen. Hierdoor krijgt u een mozaïek effect, terwijl u niet elk steentje apart hoeft te leggen. Gebruik horizontale en verticale waterpas lijnen voor een optimaal resultaat. Wilt u echt een unieke mozaïek leggen? Dan zult u bij een tegelzetter speciale kleine steentjes moeten bestellen. Desgewenst kunt u met ons tegelbedrijf in overleg over een door u gewenst patroon en de mogelijkheden en prijzen die hiervoor gelden.

Portugese tegels leggen

Portugese vloertegels zijn unieke tegels, die zorgen voor een vrolijk en kleurrijk resultaat op de vloer. Bij het leggen van Portugese vloertegels is één ding heel belangrijk: en dat is het impregneren van de tegels wanneer u deze heeft gelegd. Door de vloertegels te impregneren voorkomt u dat er na verloop van tijd vocht- en waterschade ontstaat en is het mogelijk de vloertegels hetzelfde te onderhouden als u met andere tegelsoorten zou doen. Wilt u zelf de Portugese vloer aanleggen? Maak dan op voorhand een legplan, en verlijm en voeg vervolgens de tegelvloer.

Portugese tegels Purmerend
keramische tegels

Keramische tegels

De tegelsoort die bij een tegelzetter uit ons netwerk het meest verkocht wordt, is de keramische tegel. Keramische tegels hebben vele voordelen. Zo zijn zij kleurvast, krasvast en worden zij niet beïnvloed door weer en wind. Bovendien nemen de keramische tuintegels geen vocht op, en trekken ze niet krom. Dit wordt allemaal bereikt door een uniek bakproces en een goede nabewerking. Doordat het materiaal weinig vocht opneemt, is deze tegelsoort tevens uitermate geschikt voor het gebruik in badkamers en keukens. Wij hebben een ruim assortiment van diverse modellen keramische tegels.

Houtlook tegels

Wilt u graag dat uw vloer eruit ziet als een parketvoer, maar hebt u geen behoefte aan het vele onderhoud dat aan houten vloeren verbonden is? Dan is een tegelvloer met houtlook vloertegels een goede oplossing voor u. Een dergelijke tegelvloer vereist een minimaal onderhoud, maar doet qua uitstraling niet onder voor een parketvloer. Houtlook tegels moeten zeer nauwkeurig met minimale voegen worden gelegd, om zo het optimale resultaat te bereiken. Wij adviseren daarom om een tegelzetter van ons tegelbedrijf in Purmerend in te schakelen voor deze klus. Onze professionals zijn u met alle plezier van dienst.

vloertegels leggen Purmerend

Vloertegels woonkamer

Bent u op zoek naar een vloersoort die lange tijd van hoge kwaliteit blijft, die comfortabel is, en zeer hygiënisch? Dan is een tegelvloer dé oplossing. Veel van onze klanten uit Purmerend denken dat tegels enkel geschikt zijn voor het leggen van vloeren in de keuken of badkamer. Niet is minder waar. Juist voor de woonkamer zijn plavuizen een aantrekkelijke optie. U hoeft dan bijvoorbeeld niet meer bang te zijn voor beschadigingen door het meubilair of naaldhakken. Daarnaast is het tevens eenvoudig om het oppervlak te reinigen en is het mogelijk om een vloerverwarming toe te passen.

Toilet betegelen

Het betegelen van een toilet zorgt voor een elegant en schoon resultaat. Wij adviseren om voor uw toilet te kiezen voor een egale basiskleur, en een tegel met een patroon of signaalkleur. Betegel het grootste oppervlak met de basiskleur, en breng een band of twee smalle banden aan met het patroon of de felle kleur. Wilt u zelf de wandtegels zetten? Dan moet u rekening houden met een mogelijke verzakking van de onderste rij. Om dit te voorkomen is het handig om een speciale ondersteunende lat te gebruiken. Een tegelzetter uit Purmerend voorziet u met alle plezier van advies en praktische ondersteuning.

Spaanse tegels

Spaanse wandtegels worden bij menig tegelbedrijf ook wel aangeduid als Andalusische wandtegels. Deze tegelsoort uit Zuid Spanje staat bekend vanwege haar unieke patronen en heldere kleuren. De stijl is geïnspireerd op Spaanse kunst met Noord-Afrikaanse invloeden. Met deze wandtegels creëert u een stijlvolle en klassieke sfeer in huis. De tegels zijn geschikt voor het gebruik in zowel sanitaire ruimtes als de woon- of slaapkamer. Doordat de wandtegels in Valencia worden geproduceerd moet u rekening houden met minimale prijzen rond de €45,- per vierkante meter.

Natuurstenen vloer

Wie plavuizen wil laten leggen, heeft de keuze uit een groot aantal materialen. Eén van de mogelijke materialen is natuursteen. Hoewel dit een uitstekend product is, zijn veel van onze klanten bang voor een zeer hoge prijs in vergelijking met de prijzen voor andere basismaterialen. Hoewel plavuizen van natuursteen in absolute zin zeker duurder zijn dan de keramische variant, is dit relatief gezien niet het geval. Dit komt doordat natuursteen een zeer lange levensduur heeft. Bovendien is natuursteen in vele soorten en maten te krijgen bij een bij ons aangesloten tegelbedrijf.

Plavuizen leggen

Naast de standaard vloertegel, zijn er bij menig tegelbedrijf in Purmerend ook plavuizen verkrijgbaar. Plavuizen zijn gebakken vloertegels, die duurzaam en relatief goedkoop verkrijgbaar zijn. Plavuizen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, maar hebben meestal wel een grotere afmeting dan een standaard tegel. Wilt u graag weten welke prijzen er gelden voor plavuizen naar uw wensen? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen door specifiek uw wensen te benoemen.

plavuizen Purmerend
tegelbedrijf offerte

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter of tegelwerken expert uit de regio? Dan bent u bij Delta tegelwerken aan het juiste adres. Wij werken samen met een groot aantal professionals uit de regio Purmerend, die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Of u nu plavuizen of vloertegels wilt aanleggen, of graag de wand van uw keuken wilt betegelen, wij zijn u me alle plezier van dienst. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk en snel enkele offertes aan. Vergelijk deze zelf op basis van prijzen en kwaliteit.